sábado, 4 de mayo de 2024

CONVIVÈNCIES

Com ja sabeu, del 22 al 24 de maig anirem de convivències. Us adjuntem algunes informacions d'interès perquè us aneu preparant.

Lloc d'estada: alberg Les Estades

Vestuari: tot i que durant el dia pot fer calor, heu de tenir en compte que a les nits baixarà la temperatura. Us recomanem que porteu, com a mínim, una dessuadora, un pantaló llarg i pijama llarg, així com un abric lleuger i impermeable o capelina. Heu de portar també banyador i xancles pel ràfting.

Calçat: un dels dies farem una excursió fins al llac de Sant Maurici, així que necessiteu sabates adequades per caminar per la muntanya.

Altres: crema solar, motxilla petita  i ampolla d'aigua per les excursions, sac de dormir, llençol de sota i coixinera, tovallola per la dutxa i tovallola pel ràfting. Si en teniu, podeu portar jocs de taula. Heu de portar, també, un tovalló de roba pels àpats i una llanterna.

DNI I TARGETA SANITÀRIA: Heu de portar els originals el dia que marxem de colònies.

BERENAR: excepte en els casos d'intoleràncies o al·lèrgies alimentàries que hauran de portar el seu propi berenar pels tres dies, ens organitzarem per portar berenar per compartir (croissants envasats, galetes, xocolatines, etc.)

Heu de portar també l'esmorzar del primer dia.

NO PODEU PORTAR MÒBILS. Si enxampen algú amb el mòbil, quedarà requisat durant totes les convivències.

En els pròxims dies, continuarem donant-vos més informacions i treballant en les activitats.


   


No hay comentarios:

Publicar un comentario